Dierenspeelgoed voor honden, katten, knaagdieren, vogels: grote keuze en lage prijzen

Dierenspeelgoed is er voor elk huisdier en van verschillende materialen, zoals hout, vinyl, stof, latex, pvc, rubber. In ons assortiment treft u onder meer apporteerspeelgoed, drijvend dierenspeelgoed, piep speelgoed, ballenwerpers en intelligentiespeelgoed. Voor katten is er kattenspeelgoed.

Kattenspeelgoed stimuleert en activeert uw kat. Het kattenspeelgoed brengt afwisseling, zorgt ervoor dat uw kat fit blijft en is simpelweg leuk. Met ons uitgebreide assortiment kattenspeelgoed zal uw kat zich niet vervelen.

Voor honden vindt u bij ons hondenspeelgoed om uw hond fit en gezond te houden. Honden spelen graag: apporteerspeelgoed, intelligentiespeelgoed, kauwspeelgoed en piepspeelgoed zal dan ook zeker in de smaak vallen. Met ons uitgebreide assortiment slaagt u altijd voor leuk en duurzaam hondenspeelgoed. Ook knaagdieren spelen graag. Bij Horta Hamont-Achel vindt u veilig en uitdagend speelgoed om uw knaagdier fit en actief te houden. Vogelspeelgoed hoort in elke kooi en volière. Vogels spelen over het algemeen graag met speelgoed als belletjes, spiegeltjes, hangmatjes, klimrekjes etc. etc.

Kom gerust eens kijken naar het uitgebreide assortiment in onze winkel, u zult zeker slagen voor het door u gewenste dierenspeelgoed voor uw huisdier.