Bekijk onze zeer uitgebreide collectie kerstartikelen (kerstballen, (LED) kerstverlichting, kerstdorpen etc) en andere decoratie in onze winkel

Christmas World: Geniet in november en december van de spectaculaire kerstshow met volop kerstartikelen en kerstdecoratie bij Horta te Hamont-Achel! Een groot gedeelte van de winkel is volledig omgetoverd tot een sfeervolle kerstshow. Alle artikelen die uw kerst tot een échte Kerstmis maken, vindt u in de Horta-kerstshow.

Een uitgebreide collectie kerstdecoratie voor in en om de boom, kerstverlichting, alles om de meest prachtige kerststukjes en kerstkransen te maken, decoratie voor de vensterbank…u kijkt uw ogen uit in de kerstwereld van Horta te Hamont-Achel. Uiteraard treft u er kerstartikelen van alle bekende merken zoals Goodwill, Drescher en Jolipa. Alle trends in kerstartikelen zijn ruim vertegenwoordigd: kerstbomen in polyethyleen, LED-verlichting voor binnen en buiten, kerstaccessoires in hartvorm, kerstdecoratie in trendkleuren zoals brons, barokgoud, zilver, ivoor en zwart….voor elke smaak en elke stijl vindt u een volledige collectie kerstartikelen.

deco